ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Nyílászárók, Aluplast ablak

aluplast-logo

Aluplast műanyag ablak  

 

AZ ALUPLAST IDEAL ablak profil család kifinomult technológia alapján készül.

Aluplast Ideal ablakcsalád 70-85 mm széles profil biztosítja a kiváló hő-és hangszigetelését. A prémium kategóriás ablakok megfelelnek a legszigorúbb hő technikai normáknak, modern külseje vonzóvá teszi, amely követi a piacon lévő legújabb trendeket. Lekerekített vonalak jellemzik az ablak modern, és esztétikus külsejét. Ideális mindazoknak, akik sem optikai, sem műszaki szempontból nem hajlanak a kompromisszumokra. Az Aluplast műanyag ablakok a legkorszerűbb ablakgyártási technikát ötvözik a legmagasabb komforttal, hogy Ön évtizedek múlva is örömét lelje a választott nyílászáróban. Az ALUPLAST ablakcsalád jellemzője, hogy sokrétűen felhasználható. Környezetbarát, újrahasznosítható, tisztítás barát, sima felülete mind-mind megfelel napjaink elvárásainak. Hevestherm műanyag nyílászáró profilrendszerek Aluplast ablak ajtó műanyag nyílászáró

 

Optima 76Optima 76 Salamander Aluplast Balance 85Aluplast Balance 85
ablak ajtó
Aluplast 85 Deluxe műanyag nyílászáróAluplast 85 Deluxe műanyag nyílászáró
Aluplast 70 Standard
Aluplast 70 Standard
műanyag ablak
Aluplast 70 Prémium
Aluplast 70 Prémium
műanyag nyílászárók
Aluplast 70 Prémium karátAluplast 70 Prémium karát ajtó ablak

Aluplast GMBH 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Nyílászáróink rendelkeznek a nemzetközi ISO 9001/200 minőség tanúsítvánnyal. ÉME minősített gyártás.

Termékein között megtalálhatóak a német minőségi alapanyagból gyártott ALUPLAST, REHAU, KÖMMERLING nyílászáró profilok. Aluplast márkanév a félreérhetőség ellenére nem alumínium ablakot jelent, hanem a műanyag ablakgyártás alapanyagát az Aluplast műanyag nyílászáró profilrendszer kiemelkedő gyártója. A műanyagrendszer-gyártó aluplast és a ragasztóanyag-szállító kömmerling chemie közt fennálló erős partneri kapcsolat jött létre. Ennek eredményeként, a ragasztott üveg technológia mára már kiforrott alkalmazás, az ablakgyártás területén.

Az Aluplast nyílászáró gyár már több mint negyven éve gyártja és folyamatosan fejleszti az általa kereskedelembe kerülő műanyag ablakokat, ajtókat. Az Aluplast ablakok kitűnő minősége a megfelelő minőséget gyártó alapanyag beszállítóknak és a jelenleg elérhető legfejlettebb technológia együttes alkalmazásának köszönhető. Az Aluplast termékei ütés- és UV-álló műanyag profilokból, kimagasló hőszigetelésű, már alap kivitelben is 1.0 k-s hőátbocsátási tényezővel rendelkező üvegezéssel, minőségi, Siegenia-Aubi vasalatok felhasználásával készülnek. Ezeknek köszönhetően a műanyag ablakok a legszélsőségesebb körülmények között is megállják helyüket.