ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Garázskapuk hörmann

Szekcionált garázskapuk Hörmann ajtók

Meggyőző biztonság, valódi kényelem

A Hörmann szekcionált garázskapuk, egy jó hírű nemzetközi márka több évtizedes szakértelmét tükrözik. Kitűnő minőségű anyagokból, kiváló megmunkálással készülnek, teljes körű kényelmet, és funkcióbiztonságot nyújtanak.   Használja ki a garázsajtó előnyeit - függőleges nyílás, ezzel maximális helykihasználás - a kapu nem mozdul ki síkjából - nagyobb helyet biztosít - megnövelik az áthajtási méretet - bármely garázsba beépíthető Garázskapu ideális az új épületekhez, és felújításokhoz: - csak kis oldal- és szemöldökmagasságra van szükség - felújításnál nincs szükség aljzatmunkálatokra - jól kihasználható a magassága, és szélessége - több szabad hely a garázsban, és a garázs előtt

1Hörmann ETE 40, szigetelés nélkül Ha Ön olyan garázskaput szeretne, mely biztonságosan, könnyen, és halkan működik, és ezen tulajdonságok mellett elegáns külsővel, kitűnő megmunkálással rendelkezik, akkor az ETE 40 szekcionált kaput ajánljuk. Működés biztos, és az ára is kedvező. Az ETE 40 egyhéjú kapu a különálló garázsokhoz ajánlható, amennyiben a garázskaput nem kell leszigetelni, mert nincs szükség a helység hőszigetelésére. A termék stabilitása, és csendes működése annak köszönhető, hogy a lamellákat felragasztják az acélprofilokkal ellátott belső oldalra, szegecselés, és hegesztés nélkül.    

 

 

 

 

 

2

Hörmann LTE, szigetelés nélkül Amennyiben a garázskaput nem kell leszigetelni, úgy az egyhéjú LTE kapuk beépítését ajánljuk. Az összes lamella acélprofilokkal van összeragasztva, szegecselés és hegesztés nélkül, így ennek a kaputechnikának köszönhetően különösen csendesen működik.        

 

 

 

 

 

 

3Hörmann Epu 40, 2 cm szigetelt Az EPU duplafalú kapu a megoldás, ha az Ön garázsa határos a házával, vagy a garázs a házának egy bejárata. Az EPU 40 típusú hőszigetelt garázskaput 5 méter szélességig ajánljuk. A kapualap duplafalú, mely kívül-belül acéllemezzel van ellátva. A szilárd kötés érdekében az összes lamella körbefutó merevítéssel van ellátva. Működése stabil, és csendes. A védelem érdekében a tokok oldalirányban teljesen zártak. A beépített kapu elemei szabadalmaztatott alakjuknak köszönhetően mentes a becsípődési helyektől a kapulamellák között, és a pántoknál egyaránt. A kapuk a tört fehér széria színárnyalatain kívül, további 11 színben választhatók, valamit a RAL színskálaválasztéka alapján színezhető tetszés szerint.    

 

 

 

 

 

4Hörmann LPU, 4 cm hőszigetelt A duplafalú hőszigetelt LPU kapuk kínálják a lehető legjobb hőszigetelést. Az LPU kapuk különösen ajánlottak, ha az energia költségeket alacsonyan szeretné tartani. A 42 mm-es erős lamella gondoskodik a stabilitásról, és a halk működésről. A kapu lamellái egyenletesen vannak kitöltve 100% FCKW-mentes poliuretán keményhabbal, ezáltal kiemelten magas hőszigetelést biztosít. A beépített kapuknál k=0,95 W/m2K, lamellánál k=0,5 W/m2K.